Bestellen


Allereerst even voor de duidelijkheid: dōTERRA heeft geen vaste verkooppunten. De dōTERRA producten zijn niet in een winkel te verkrijgen, maar kunnen alleen online besteld worden.

 

Als je net als ik enthousiast bent en ook de geweldige, heilzame werking van dōTERRA's essentiële oliën wilt ervaren, dan kun je via mij een kortingsaccount aanmaken die je een jaar lang recht geeft op 25% korting op alle DōTERRA producten!

Het makkelijkste voor jou is om je eerste bestelling door mij te laten regelen (dat scheelt je een hoop tijd en energie).

Dan leg ik je alles uit en regel ik ook een kortingsaccount voor je.   

Stuur een mailtje naar info@organicbliss.nl  dan neem ik contact met je.

 

Wil je het liever zelf regelen en zelf je kortingsaccount aanmaken en je bestelling doen dan kan dat op een paar manieren. 

  1.  Je kunt dōTERRA producten voor de reguliere verkoopprijs bestellen via mijn persoonlijke dōTERRA website. In dōTerra termen ben je dan een "Retail customer" (winkelklant).
  2.  Met 25% korting bestellen? Registreer je dan via deze link als "Wholesale Customer" (groothandelsklant).  Daarnaast heb je dan de mogelijkheid om productpunten te sparen waarmee je gratis producten kunt bestellen. Wil je daar meer over weten neem dan contact met mij op. 
  3.  Je kunt je ook bij dōTERRA registreren als een "Wellness Advocate" via deze link . Dit geeft je dezelfde voordelen als de "Wholesale Customer" maar geeft je bovendien de mogelijkheid om provisie en bonussen te verdienen als je dōTERRA producten deelt in je omgeving. Wil je daar meer over weten neem dan contact met mij op. 

 Nadat je jezelf geregistreerd hebt kan je zelf je eerste bestelling doen.   

Starterspakketten

De meest voordelige en slimme manier om te beginnen met essentiële oliën is door middel van het bestellen van een starterspakket.  Hier volgen een paar voorbeelden. 

Home Essentials Pakket
10 krachtige oliën (15ml) plus gratis diffuser

Dit is de meest uitgebreide en best verkochte kit waarmee je een complete "thuisapotheek"in huis haalt. 

Je ontvangt 9 verschillende oliën van 15 ml (250 druppels):

Frankincense, Lavendel, Lemon, Melaleuca, Oregano, Peppermint, Breathe, DigestZen, On Guard. Ook krijg je een 5 ml Deep Blue. 

 

De set wordt geleverd met een diffuser waarmee je gelijk je huiskamer of slaapkamer heerlijk laat ruiken. 

Wanneer je deze set aanschaft krijg je een voordeel account (twv € 24,20) waarmee je 1 jaar lang 25% korting ontvangt op al je verdere bestellingen.

De startersset kost €272,15. Dit is €131,- korting t.o.v. de losse verkoopprijs van het totale pakket.

Family Physician Pakket
10 krachtige oliën (5ml) 

Je ontvangt 10 flesjes van elk 5ml plus een 15ml flesje Slim & Sassy.  

Je krijgt: Lavendel, Citroen, Pepermunt, Tea Tree, Oregano en FrankIncense (wierook).  Verder de volgende blends: Deep Blue®, Breathe®, Digestzen® en On Guard®.

Ook krijg je er een 15ml flesje Slim & Sassy® bij (voor vetverbranding, balanceren bloedsuiker en beheersen hongergevoel bij afvallen).

Deze prachtige doos bevat uitgebreide tips voor het gebruik van de oliën. 

Wanneer je deze set aanschaft krijg je een voordeel account  (twv € 24,20) waarmee je een heel jaar lang 25% korting ontvangt op al je verdere bestellingen. 

De voordeelprijs van deze set is €139,15.

 

Emotional Aromatherapy Kit 

6 schitterende oliën (5ml) gericht op emoties plus gratis diffuser!

 

Elke delicate samenstelling bevat pure, therapeutisch CPTG® gecertificeerde essentiële oliën die aromatisch kunnen worden gebruikt of op de huid kunnen worden toegepast om te helpen bij het balanceren van wisselende stemmingen en om emoties te helpen verlichten.

Slechts enkele druppels van deze geconcentreerde en pure oliën hebben de kracht om diepgaande emotionele reacties teweeg te brengen die je helpen los te laten, rustig te worden, aanmoediging te ervaren of je te inspireren om weer met passie te dromen.

 

doTERRA heeft emotionele aromatherapie praktisch toepasbaar gemaakt door veel voorkomende emoties te definiëren en daar een lijn van essentiële oliecombinaties bij ontwikkeld die overeenkomen met zes categorieën van emotioneel welbevinden: 

 

Cheer - Uplifting samenstelling

Cheer is een verkwikkende mix van citrus en kruiden oliën. Met als hoofdingrediënten Wild Orange, Kaneel en Steranijs bekend om hun verheffende en verwarmende eigenschappen. Maakt optimistisch en zorgt voor vrolijkheid en geluk en gaat negatieve emoties tegen.

Console - Troostende samenstelling

De combinatie van Roos absolute, Ylang Ylang, Frankincense, Sandalwood, en verschillende andere hooggewaardeerde bloemen en bomen oliën werkt sterk aardend en vernieuwend. Bevordert gevoel van tevredenheid, opluchting, geduld en gaat negatieve emoties van woede en schuld tegen. Bevordert gevoelens van troost en hoop, negatieve emoties van verdriet, verdriet en hopeloosheid tegengaat.

Forgive - Vernieuwende samenstelling

Pure Tijm olie met diverse bomen oliën geven een samenstelling met vernieuwende en verzachtende eigenschappen. Ook werkt de olie op het hart chakra en helpt om te vergeven.

Motivate - Bemoedigende samenstelling

Een prachtige combinatie van diverse citrus en mint oliën, zoals Yuzu, Mandarijn en Pepermunt. Deze combinatie staat bekend om hun uplifting en verzachtende eigenschappen. Bevordert vertrouwen, moed, overtuiging en negatieve emoties van twijfel, pessimisme en cynisme tegengaat.

Passion - Inspirerende samenstelling

De verwarmende combinatie van Kaneel, Gember, Cardamom, Kruidnagel en Damiana zorgt voor vernieuwing . Stimuleert gevoelens van opwinding, passie en vreugde.

Peace - Rustgevende samenstelling

De vermenging van populaire essentiële oliën als Lavendel en Spearmint (Groene Munt), samen met de essenties van wat minder bekende planten zoals Labdanum, voor een vernieuwende en verzachtende ervaring. Bevordert gevoel van vrede, geruststelling en tevredenheid en gaat gevoelens van angst en zorgen tegen.

Nu van €210,- voor maar €170,- (incl. BTW) 

Deze actie is geldig t/m 15 September 2018  (Excl. €7,- verzendkosten)

De set wordt geleverd met een diffuser waarmee je gelijk je huiskamer of slaapkamer heerlijk laat ruiken. 

Wanneer je deze set aanschaft krijg je een voordeel account (twv € 24,20) waarmee je 1 jaar lang 25% korting ontvangt op al je verdere bestellingen. Ook spaar je bij elke bestelling punten die zijn in te wisselen voor gratis producten.

 

Voor alle starterskits geldt dat je gratis begeleiding kunt krijgen waarbij uitgelegd wordt hoe en waarvoor je de oliën kunt toepassen.